2019 KLİMA BAKIM FİYATLARI/ÜCRETİ 444 28 46

Klima Teknik Servis Subayevleri Keçiören

Haftanın 7 Günü 24 Saat Her Türlü Klima Bakım – Temizlik ve Onarım Hizmeti İçin Randevu Oluşturabilirsiniz. 

444 2 846

Klima Bakım Fiyatları - Klima Bakım Ücreti
2019 Klima Bakım Fiyatları

2019 Klima bakım fiyatları/ücreti 444 28 46 müşteri destek hattını arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Klimaların periyodik bakım ve temizlik program paketleri, mevsimsel olarak değişkenlik gösterebilir. Firmamız, dönemsel kampanyalarla, klima bakımında uygun avantajlar sunmaktadır.

2019 klima bakım fiyatları ne kadar?

2019 yılı itibariyle, sektörde bakım fiyatları 80 ila 300 TL arasında çok geniş bir yelpazede karşımıza çıkıyor. Bunun sebebi; her klimanın bakım prosedüründe bazı farklılıklar olması. Ayrıca firmaların hizmet politikaları da değişen fiyat grafiğinin asli sebepleri arasında yer almaktadır. Yine bakım ve temizlik ritüellerinin maliyetini belirleyen bir diğer husus gaz dolum, parça değişimi gibi ek gereksinimler olarak sıralanabilir. Konut tipi ve endüstriyel klima bakımında da değişen bir bakım bedeli karşımıza çıkmaktadır.

Klima bakım maliyeti, bu hizmeti ne kadar sık aldığınıza göre de değişecektir. Uzun süre bakım görmemiş klimalar, hem iç hem de dış ünitelerde tıkanmalara maruz kalabilir. Bu tıkanmalar, motor sisteminden pervane kanatlarına kadar bazı sistem parçalarının işlevsizleşmesine neden olabilir. Parça değişimi, standart servis & bakım maliyetine eklenerek, daha yüksek bir bütçe karşınıza çıkartabilir. Bu tip sorunlarla baş başa kalmamak adına, klimaların yıllık ve aylık periyotlarda bireysel ve profesyonel bakım uygulamalarını sağlamak yerinde olacaktır.

Firmamız, ücretsiz servis desteği vererek, müşterilerden sadece bakım ve ek uygulama ödemesi talep etmektedir. Tüm hizmet paketlerimiz, piyasa geneline oranla oldukça avantajlıdır. Ayrıca hızlı servis olanakları ve nitelikli bakım uygulamaları ile yüksek memnuniyet garanti etmekteyiz.

Klima Bakım Temizleme Ücreti 2019 Fiyatları

Klima Bakımı - Klima Temizleme ve Onarım
Klima Bakım Temizleme

Klima bakım temizleme ücreti 2019 fiyatları, geçiş mevsimleriyle birlikte kampanya ve indirimlerle oldukça uygun bütçelere denk gelmektedir. Zeki Teknik firması olarak, servis ücreti almıyor, sadece uygulama maliyetini sizlere yansıtıyoruz. Klima bakımını firmamızdan periyodik olarak talep edebilir ve avantajlı paketlerimizden faydalanabilirsiniz. Bazı iş yeri ve endüstriyel kurumlarda, klima bakım aralıkları zorunlu prosedürlere bağlıdır. Aksi takdirde maddi ceza ve yaptırımlara maruz kalınabilir. Firmamız, servis fişi vermekte ve yasal sürecin tamamlandığını müşteriler için belgelemektedir. Bu hizmeti merdiven altı firmalardan aldığınız takdirde, verilen belgenin yasal bir geçerliliği olmayacak, bakım yaptırmamış muamelesi göreceksiniz.

Klima bakımı nasıl yapılır?

  • Standart bakım öncesi, sistem geneli denetimden geçirilir.
  • Gerekli parçaların değişim ve onarımı sağlanır.
  • İç kanallar, filtreler, pervane ve fan motoru bakım ve temizliğe alınır.
  • Dış ünite kontrol edilir.
  • Sistemde kaçak olup olmadığı ölçümlenir
  • Gider kanalları ve borularda varsa tıkanmalar giderilir.

2019 Klima Bakım Fiyatları Antalya

Klima Bakım Fiyatları - Klima Bakım Ücreti Antalya
Klima Bakım Fiyatları Antalya

2019 Klima bakım fiyatları Antalya tüm ilçe ve semtlere hizmet sağlayan firmamız tarafından uygun paketler halinde sunulmaktadır. Firmamızın geniş ve kurumsal yapılanması, her noktaya hızlı servis olacağı tanır. Klima bakımı yaptırırken özellikle firma kurumsallığına çok dikkat etmeniz gerekiyor. Zorunlu bakım belgelerini ancak izin belgeli ve ehliyetli firmalardan temin edebilirsiniz. Bazı sektörel oluşumlarda, piyasa değerinin altında hizmet veren adresler bulunuyor. Bunlar hem yetkinlik açısından fayda sağlamamakta hem de ucuz bakım ürünleri ve eksik uygulamalar neticesinde daha yüksek maliyetlere neden olmaktadır. Klimalar, iç mekanlarda iklimlendirme gereksinimini karşılarken, bir yandan da nitelikli hava sirkülasyonu sağlarlar. Bakımı ve temizliği tam yapılmamış bir klima sistemi, solunan havada bakteri ve parazit oluşuma neden olabilir. Bu da uzun vadede insan sağlığı açısından oldukça olumsuz sonuçlar doğuracaktır.

Klima bakımı, sistem performansının artırılmasını sağlar. Bu sayede iç ortamlarda fresh alanlar mümkün kılınır. Ağır hava koşulları, iş yerlerinde iş gücü verimini düşürmekte, ev sakinleri açısından da baş ağrısı yorgunluk gibi rahatsızlıklar yaratmaktadır. Bunun önüne geçmek için, temiz ve bakımlı klimalarla ortamın havalandırılması oldukça fayda sağlar.

Antalya Klima Bakım Servisleri

Klima Bakım Servisleri - Klima Servisi
Klima Bakım Servisleri

Antalya klima bakım servisleri, çeşitli marka ve modellerin teknik bakım ve temizlik programlarını yerine getirmektedir. Firmamız, Antalya genelinde periyodik klima bakım hizmeti sağlamakta ve 7/24 iletişim imkanıyla şeffaf bir platform yaratmaktadır.

Klima servis hizmeti nedir?

Klima servisleri, bu iklimleme mekanizmalarının gereksinim duyduğu tüm müdahaleleri hayata geçirmektedir. Buna kurulum, montaj, bakım, temizlik ve parça değişimi gibi alt başlıklar eklemek mümkün. Yetkili servisler, sistemin tüm inceliklerine hakim personellerle profesyonel bir bakım – onarım – temizlik hizmeti sağlayacaktır.

Klima bakımı ne zaman yapılmalıdır?

Klima bakım periyodu, model ve kullanım amacı gibi faktörlerle değişkenlik gösterir. Endüstriyel klima ve bacalarda bu süreç ayda bir ve 2 ayda bir olacak sıklıkta yasalaştırılmıştır. Ev ve konut tipi sistemlerde ise 6 aylık ve yıllık bakım programları kafi gelmektedir. Burada önemli olan, can sağlığı – çevresel güvenlik koşulları ve konfor adına en gerekli süreçlerde bakım hizmetlerinden faydalanmak. Bazı markalar, ilk kurulumda bakım gereksinim sıklığı konusunda da bilgilendirme sağlayacaklardır. Bunun haricinde, klimalarda performans düşüşü gibi durumlar; bakım zamanını ya da bir onarım müdahalesini işaret ediyor olabilir.

Klima Montaj Fiyatları Antalya

Klima Montajı - Klima Kurulum
Klima Montaj Fiyatları

Klima montaj fiyatları Antalya, düşük bütçeli paketlerle servis hizmetleri kapsamında yer almaktadır. Taşıma, dekorasyon değişimi ya da ilk kullanım öncesi klima montaj ve kurulum hizmetleri için 444 28 46 müşteri destek hattından ya da iletişim kanallarımızdan randevu oluşturabilirsiniz.

Klima montajı nasıl yapılır?

Klima montajında 3 ana uygulama alanı bulunmaktadır:

  1. İç ünite adaptasyonu
  2. Dış ünite montajı
  3. Tesisat kurulumu

Bu üç aşama, sistemsel olarak farklılık arz edebilir. Sistem üretimine göre montaj çeşitleri ise şu şekildedir;

  • Duvar montajı
  • Döşeme üzeri montaj
  • Ayaklı klima montajı
  • Tavana ve tavan arasına uygulama
  • Pencere altı ve niş içi montajı
  • Asma tavan montajı

Bahsi geçen montaj seçenekleri, kullanılacak klimanın imkanlarıyla kısıtlıdır. Özellikle iş hanları ve ofislerde tercih edilen kaset tipi sistemler, tavan arasında monte edilerek şık bir görsellik sunar. Evlerde ise standart duvar tipi iç üniteler, yüksek duvar adaptasyonu ile karşımıza çıkmaktadır.

Klima Montaj Fiyatları Ankara

Klima Montaj Fiyatları Ankara

Klima montaj fiyatları Ankara, tüm ilçe ve semtlerde ücretsiz servis imkanı sayesinde oldukça düşük rakamlara tekabül etmektedir. Klima montajında aparatların olup olmaması, tesisatta borulama mesafeleri ve monte edilecek ünite sayısı gibi unsurlar fiyatlandırmayı belirleyecektir. Ayrıca yetkili servis hizmetlerinde ilk kurulumda ücret talep edilmemektedir. Bunun için marka ile montaj firmasının bağlantılı hizmet verip vermediğine dikkat etmeniz gerekiyor. Firmamız, anlaşmalı olduğu markalar haricinde de uygun fiyatlarda kurulum ve montaj hizmeti sağlamaktadır.

Klima montajı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Klima montajı oldukça önemli bir iştir. Sürecin kitabına uygun bir şekilde sonlandırılması oldukça önem taşıyor. Klimadan alınacak verim ve sistemin kullanım ömrü, montaj karakteriyle direkt bağlantılıdır. Montaj yaparken dikkat edilecekler listesi şöyledir;

  • Sistem ile montaj karakterinin uygunluğu
  • Montaj yapılacak bölgeye yakın başka elektronik sistem mevcudiyeti
  • Montaj alanının cephe açıklıklarına olan yakınlığı
  • Montaj aparatı ile duvar ve ünite arasında gerekli mesafenin sağlanması
  • Klima önünün ve yanlarının boş olması
  • Hava üflemeyi engelleyecek bir düzenek yer almaması
  • Boru ve elektrik tesisatının görsel bozukluk yaratmaması
  • Ortama en homojen ısı dağılımının sağlanacağı bölgenin belirlenmesi

Klima Bakım Ücretleri Arçelik

Klima Bakım Ücretleri - Klima Servisi - Klima Bakımı Arçelik
Kilma Bakım Ücretleri Arçelik

Klima bakım ücretleri Arçelik, ücretsiz servis ve ucuz paketlerle beklentileri karşılamaktadır. Firmamız, tüm teknik dokunuşlarda yetkin olup, oldukça profesyonel bir bakım süreci işletir. Baştan sonra, yasal prosedürlere ve yönetmeliklere uygun bir program sağlanmaktadır. Ayrıca Arçelik marka klimaların model ve seri ayrıklıklarına göre, en geçerli işlemleri sağlar.

Arçelik klima bakımı, duvar tipi – kanal tipi – salon tipi – kaset tipi vb. modellere göre farklılık arz eder. Ayrıca tesisat borularının mesafesi ve dış ünite adedi gibi ek bilgiler de bu süreçte yol haritasını belirlemektedir.

Klima bakım hizmeti almadan önce bilinmesi gerekenler;

  • Klima bakımı ihmal edilmemesi gereken bir uygulamadır.
  • Temiz ve bakımlı klimalar, sistemin elverdiği en yüksek performansta çalışır.
  • Hava üfleme işleminin verimli olması da bakım ve temizliğinin tam olmasına bağlıdır.
  • Düzgün çalışan bir sistem, enerji kullanımından da tasarruf sağlar.
  • Bakım zamanı geçmiş klima sistemleri, bozulma ve ortam havasının niteliğini düşürme gibi sonuçlar doğurur.
  • Profesyonel firma hizmeti ile klimanızın verimini ve kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

Arçelik Klima Bakım Fiyatları

Arçelik Klima Bakım Servisi - Klima Montaj - Klima Temizleme
Arçelik Klima Bakımı

Arçelik klima bakım fiyatları, tüm marka ve modellerin temizlik ve bakımında hizmet veren firmamız tarafından, oldukça uygun paketlerle sunulmaktadır. Arçelik marka klima sistemlerinin teknik müdahalelerini ve tüm onarım – temizlik – kurulum programlarını hayata geçiriyoruz. Yetkili servis hizmeti veren firmamıza 444 28 46 iletişim hattından ulaşabilirsiniz. Yaptığımız tüm uygulamalar resmi prosedürlere uygun olup, gerekli belge ve raporlar eşliğinde gerçekleştirilmektedir.

Klima bakım hizmeti nedir?

Klima bakım hizmetini iki ana başlıkta toplamak mümkün. Bunlar;

  1. Konut tipi klima bakımı
  2. Endüstriyel klima bakımı

Konut tipi klima sistemlerinde standart bir veya daha fazla iç ünite mevcuttur. Bunlar gerekli bağlantılarla bir dış kondensle birlikte kurgulanır. Temizlik ve bakımda da ana sistem parçalarının hasar tespiti, tıkanıklıkların giderilmesi ve fan sisteminin temizliği gibi uygulamalar yer almaktadır.

Endüstriyel sistemler, oldukça farklı statülerde karşımıza çıkıyor. Bunlar kullanım alanına göre ek bir kazan kullanımını da gündeme getirmektedir. Özellikle çok konutlarda kullanılan merkezi klimaların bakım ve onarımında da, farklı bir prosedür izlemek şart. Tüm bu aşamalar, yüksek deneyim ve profesyonel ekipman mevcudiyetini zorunlu kılar. Firmamız, donanımlı iç organizması sayesinde, her marka – model ve tipolojide klima sistemlerinin gereksinimlerini karşılamaktadır.

Klima Bakım Fiyatları Bursa

Klima Bakımı - Klima Bakım Servisi
Klima Bakım Fiyatları Bursa

Klima bakım fiyatları Bursa, tüm il genelinde uygun paketler dahilinde müşterilere sunulmaktadır. Firmamız fiyat grafiği bireylerin bütçelerini zorlamayacak bir grafikte oluşturulmaktadır.

Klima bakım fiyatlarına etki eden faktörler nelerdir?

  • İç ve dış ünite sayısı
  • Tesisat kurgusu
  • Onarım ve parça değişim gereksinimi
  • Klima tipi (montaj  – sistem – kullanıcı)
  • Model

Bu unsurlar, bakım fiyatlandırmasında ufak da olsa farklılıklar gündeme getirebilir. Önemli olan, güvenilir bir firma hizmeti alarak, gereksiz müdahalelere yüksek bedeller ödemek zorunda kalmamanız. Gerçekleştirilen tüm uygulamaların makul sebeplere dayandırılması ve firma tarafından raporlanması gerekiyor. Eğer düzenli bakım ve temizlik hizmetleri sağlarsanız, gelişmiş ve yeni nesil klima sistemlerini oldukça uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanabilirsiniz. Tabi burada tercih ettiğiniz marka ve modelin teknik donanımı ve kalitesi de önem taşıyor.

Klima Montaj Fiyatları Bursa

Klima Montaj Fiyatları - Klima Montaj Ücretleri - Klima Kurulum
Klima Montaj Fiyatları

Klima montaj fiyatları Bursa, kampanyalı ve avantajlı hizmet paketleriyle oldukça düşük maliyetlidir. Firmamızdan randevu talep ederek, tüm uygulama maliyetleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Montaj inceliklerine hakim personellerimiz, randevu gün ve saatinde hızlı ve profesyonel bir adaptasyon gerçekleştirirler. Klima sistemlerini kullanıma hazı hale getirerek, bölgesel transfer gereksinimlerini de karşılamaktayız.

Klima montaj işlemi, ünite sayısı adedince bir fiyatlandırmaya tabi tutulmaktadır. Bu maliyet belirleme sürecinde her bir ünite için ek bir tesisat kurulumu da gündeme gelmektedir. Firmamız, çoklu montaj ve kurulumlarda da uygun fiyatlı seçenekler vadeder.

Doğru ve teknik düzeyi yüksek bir montajlama, kullanım boyunca sistemden alınacak verimi belirler. Klimaların güç ve kapasitesini tam olarak yerine getirebilmesi, doğru montaj ve bakım uygulamaları ile mümkün olacaktır.

Klima Yıllık Bakımı Montaj Birim Fiyat

Klima Bakımı - Yıllık Klima Bakımı
Klima Yıllık Bakımı

Yıllık klima bakımı montaj birim fiyatı, sistem kategorisine göre değişkenlik gösterir. En uygun bakım ve montaj ücreti duvar tipi klimalar için geçerlidir. En yüksek fiyatlandırma ise VRF / VRV adıyla bilinen, son derece kompleks HVAC sistemlerinde karşımıza çıkmaktadır. Bu sistemler daha büyük yapılanmalar için tasarlanmıştır. Sanayi tipi sistemler arasında bulunmaları, bakım ve montaj uygulamalarında da farklı bir süreç yaratır. Bugün ev tipi VRF sistemler de kullanılıyor. BU tip sistemler daha minimal tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor. Fabrikalarda, catering binalarında, yemekhanelerde, tekstil atölyelerinde vb. işletmelerde kullanılan VRF sistemler ise, oldukça karmaşık sistemler olarak, kısmen maliyetli bir süreç yaratabilmektedir.

Yıllık bakım programları, minimal sistemlerde ve konut tipi klimalarda gündeme gelecektir. Bu sistemler, daha küçük alanlara hitap etmeleri ve kullanım oranının sanayi tipi sistemlere nazaran daha az olması, maliyeti de düşürmektedir.

Klimalarda yıllık bakım neden gereklidir?

Isıtma – soğutma ve havalandırma gereksinimlerini karşılayan mekanizmalar, zaman zaman bakım ihtiyacı duyar. Bunun sebebi, kullanım boyunca hava alışverişi yapan sistemin içinde birikmeler meydana gelmesidir. Özellikle taze hava üfleyen ve iç mekandaki kötücül hava katmanlarını absorbe eden cihazlarda bu çok daha önem taşıyor.

Klima Sök Tak Fiyatları Montaj Dahil
Klima Sök Tak Fiyatları ve Klima Bakım
Klima Sök Tak Fiyatları

Klima sök tak fiyatları montaj dahil,  firmamız hizmet kapsamında uygun bir bütçe ile gerçekleştirilmektedir. Sök tak uygulamaları bakım – temizlik – onarım ya da yer değiştirme, ev tadilatı gibi sebeplerle gerekli olabiliyor. Bu tip durumlarda amatörce gerçekleştirilen her bir dokunuş, sistemsel bozulmalara ve eksik montaj uygulamalarına neden olabilir. Profesyonel bir teknik servis hizmetiyle, klima verimini düşürmeyecek programlar satın alabilirsiniz.

Klimalar günümüzde çok daha portatif ve hafif bir yapıda imal ediliyor. Bu sayede hem bakım ve temizlik süreci hem de adaptasyon uygulamaları daha hızlı ve basit. Fakat  ortam dekorasyonundan, kullanıcı performansına kadar pek çok etkiyi olumlu kılmak için doğru bir montajlama şart. Montaj alanının yerden yüksekliği, tavan ve pencere ile mesafesi, aparatın sağlam bir şekilde tutturulması gibi konular önemli. Bunun için deneyimli montaj ustaları ve kurumsal firma garantisi gibi donelere ihtiyacınız var.

Firmamız, sök tak hizmetinde ayrıca montaj ücreti talep etmemektedir. Yapılacak ek işlem maliyeti ile ücretsiz montajlama sağlamaktayız. 7/24 iletişim imkanı ile teknik destek taleplerinizi bize her gün ve saatte iletebilirsiniz. Hızlı ve etkili çözümler için 444 28 46 ya da iletişim kanallarımızı kullanın.

Instagram : https://www.instagram.com/alousta4442846

Twitter: teknik_zeki

Facebook: https://www.facebook.com/zeki.tek.3705

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir