Alsancak Beyaz Eşya Tamir Servisi İzmir

Alsancak Beyaz Eşya Tamir Bakım Servisi

Arıza kaydı bırakabilirsiniz.

444 28 46

Alsancak Beyaz Eşya Tamir Bakım Servisi
Alsancak Beyaz Eşya Tamir Bakım Servisi

Hayatımızda bulunan her eşya ve cihazın bizim için önemi olduğu gibi beyaz eşyaların da çok fazla önemi vardır. Beyaz eşyalar hayatımızı kolaylaştırmaya yardımcı olmaktadır. Beyaz eşyalar olmasaydı günlük hayatta çok fazla zorluk yaşayabilirdik.

Beyaz eşyalar bozuldukları zaman kendimizi büyük bir boşlukta hissederiz ve hemen bir tamir servisi aramaya başlarız. Sizler için en doğru yer Alsancak İzmir Beyaz Eşya Bakım Servisimiz olabilir. Sizler de beyaz eşya tamir ve bakımı için 444 28 46 telefon numarasını arayarak bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Beyaz olarak adlandırılan cihazlarımız bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabı olarak adlandırılabilir. Bu cihazların günlük hayatta bizim kurtarıcımız haline gelmiştir.

Arıza yaptıkları zaman ve ihmal edilip düzelir birkaç güne dediğimiz zaman bu arızalar bozulma gibi durumlara yol açmaya başlamaktadır.

Örneğin yiyeceklerin bozulmaması ve kokmaması çürümemesi için buz dolapları günlük hayatta şart haline gelmiştir. Ya da kıyafetleri elimizde yıkamak zorunda kalmamak büyük bir avantajdır. Elimizde yıkamak hoş bir durum olmamasıyla beraber kıyafetler kirli kalabilir. Bulaşık makineleri ise bozuldukları zaman bulaşıkları elde yıkamak da zorluk çekebiliriz.

Bunun için arıza yaptıkları zaman ihmal etmemek en doğru yoldur. İzmir ilinde birçok bölgeye hizmet verdiğimiz gibi başka il ve ilçelerde de firmamız sizlere en doğru hizmeti vermektedir.

Garanti süresi dolmuş marka ve cihaz fark etmeksizin tamir ve onarımlarını yapmaktayız. Uzman teknik ustalarımızdan yardım alabilir arıza kaydı bırakabilirsiniz. Aynı zaman da parça değişimi gibi konular da orijinal parça takarak garanti vermekteyiz. tamir işlemi tamamlandıktan sonra sizlere fişinizi teslim ederek bir sorun doğrultusunda tekrar arayabilirsiniz.

Alsancak da bulunan beyaz eşya servisimize 444 28 46 telefon numarasını arayarak arıza kaydı bırakabilir, usta talebinde bulunabilirsiniz. Haftanın her günü ve her saati bu numaradan iletişim kurabilirsiniz. Aynı gün içinde hizmet alabilir sorunlarınızı ve arızalarınızı en kolay ve hızlı şekilde çözüm sağlayabilirsiniz.

Ayrıca firmamız Diyarbakır Petek/Kalorifer Temizleme Firmaları & Servisi hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilirsiniz.

Çamaşır Makinesi Arıza Nedenleri

Çamaşır Makinesi Arıza Nedenleri
Çamaşır Makinesi Arıza Nedenleri

Beyaz eşyalar günlük hayatta kullanıcılar için büyük önem arz etmektedir. Bozuldukları veya arıza yaptıkları zaman kullanıcılar büyük bir boşluğa düşer. Bu durum tamamen hayatımız da elimizin altında olduğu içindir.

Çamaşır makinelerinin birçok arıza sebebi vardır. Bunlardan örnek verecek olursak; çamaşır makinesi çok ses yaparak çalışabilir bu tamamen kazanından kaynaklı bir sorun haline gelmiştir, ya da su alıp vermemesi suyunu sıkmaması, deterjan almaması ya da kıyafetleri kirli olarak deterjanlı bir şekilde çıkarması başlıca sorunlardan bir kaçı olabilir. Bunun yanı sıra kullanıcı hataları olarak da meydana gelen arızalar bulunmaktadır.

Bazı durumlarda ise elektrik gelmez makineye bu ise içinde bazı bağlantıların doğru gitmediğini gösterir. Çamaşır makineleri hassas cihazlardır gereğinden fazla üstünden yazan kilogramdan fazla kıyafet konulursa kazanı çöküş yapabilir ya da çok sesli bir şekilde çalışmaya başlar.

Çamaşır makinelerinin tamirini kullanıcılar yapamayacağı gibi aksine daha da bozulmasına sebebiyet göstermektedir. Bunun sebebi arızanın nereden kaynaklandığını bilinmediği için tamir etmeye çalışıldığı zaman daha çok bozulmasına sebep olur. Bu yüzden kullanıcıların yapması doğru değildir. Böyle durumlar da uzman bir usta çağırmak hizmet almak daha doğrudur.

Arıza yaptığı zaman ihmal edildiği durumlarda tamamen bozulma gibi sorunlar ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Tamir yaptırmak yeni cihaz almaktan daha avantajlı olacağı için tamir veya sorunu çözmek daha mantıklı hale gelmektedir.

İzmir Alsancak da bulunan beyaz eşya tamirhanesi sizlere en kolay ve hızlı şekilde hizmet vermektedir. 444 28 46 telefon numarasını arayarak uzman teknik ustalarımız ve ekip arkadaşlarımız ile haftanın her günü her saati hizmet alabilirsiniz. Alanında ehli ustalarımız sizler için en uygun fiyat bilgisini ve teknik bilgi sağlayarak usta talebinde bulunabilir hizmet alabilirsiniz.

Garanti süresi dolmuş bütün marka ve cihazlarınızın tamiri ve onarımı yapılmaktadır. Yukarıdaki telefon numarasını arayarak başka firmalar ile fiyat kıyaslaması yapabilir bizden yardım alabilirsiniz.

Ayrıca firmamız Whirlpool Beyaz Eşya Servisi İzmir   hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilirsiniz.

Bulaşık Makinesi Arıza Nedenleri

Bulaşık Makinesi Arıza Nedenleri
Bulaşık Makinesi Arıza Nedenleri

Bulaşık makineleri günlük hayatta gerekse evde gerekse birçok yerde kullandığımız gerekli bir beyaz eşya cihazıdır. Bulaşık yıkayarak zaman harcamak yerine bulaşık makineleri bu işlemi kolay ve hızlı pratik bir şekilde gerçekleştirir. Bulaşık makineleri arıza veya bozulma gibi durumları olduğu zaman zor durumlar ile karşı karşıya gelebiliriz.

Bulaşık makinesinin birçok arıza sebebi vardır bunlardan örnek verecek olursak; bulaşık makinesinden pis koku gelmesi, çok fazla sesli çalışması, bulaşıkları tam yıkanmamış kirli bir şekilde çalışması, ya da su alıp vermemesi dengesiz bir şekilde çalışması veya kullanıcı hatalarından meydana gelebilir. Bazen deterjan içinde kalır dağılma yapmaz bunun sebebi içinde kaynaklanan arızalardan meydana gelebilir.

Kullanıcı tarafından olan arızalar ise bulaşık makinesine gereğinden fazla doldurmak ya da temiz kullanmamak olarak bahsedebiliriz. Bulaşık makinesini tamirini kullanıcılar yapmaya çalıştığı zaman başka arızalar ile karşı karşıya gelebilir hatta yeni bir cihaz alma gibi bir durum da söz konusu olabilir.

Alsancak bölgesinde hizmet verdiğimiz gibi İzmir bölgesinde ve daha birçok il ve ilçe de firmamız hizmet vermektedir. 444 28 46 telefon numarasını arayarak arıza kaydı bırakabilir, usta talebinde bulunabilirsiniz. Firmamız garanti süresi dolmuş bütün marka ve cihazların arızası ve tamirini yapmaktayız. Hizmet almak için yukarıdaki çağrı merkezi numarasını arayıp kayıt bırakmanız ve usta talebinde bulunmanız yeterlidir.

Ayrıca firmamız İstanbul Kombi Bakım Fiyatları  hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilirsiniz.

Buzdolabı Arıza Nedenleri

Buzdolabı Arıza Nedenleri
Buzdolabı Arıza Nedenleri

Buzdolabı tamirhanesi servisimiz için marka fark etmeksizin 444 28 46 telefon numarasını arayarak kayıt bırakabilirsiniz.

Buzdolabı cihazları özellikle yaz aylarında arıza sorunu olduğunda büyük bir panikle servis çağırmak isteriz.

Yaz aylarında çok çabuk bozulan yiyecekler kokmaya başlarsa korkulu rüyamız haline gelerek bütün yiyecekler ziyan olmuş olur. Yaz aylarından ziyade kış aylarında da aynı sorun ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

Buz dolaplarının arıza nedenleri olarak pek çok sorunla karşı karşıya gelebilirsiniz. Örnek verecek olursak buz dolapları bazen çok ses yaparak çalışır, üst veya alt kısmı soğutma yapmaz veya buzlanma sorunları olabilir. Dolap havalanmadığı ya da temizlenmediği zaman içinde koku meydana gelebilir.

Bu durum kullanıcılar için kötü bir haline gelir. Aynı zaman da gazının bitmesi ya da motorun da sorun olması gibi birçok sebeple karşınıza gelebilir. Buz dolaplarının sürekli çalışır halde olması ve kendini dinlendirmeye alması da bir arıza belirttiğinin göstergesidir.

Bu gibi durumlar da ya da başka arıza durumlarında 444 28 46 telefon numarasını arayarak bizlere ulaşım sağlayabilir haftanın her günü ve her saati hizmet alabilirsiniz.

Kullanıcıların arıza tamirini yapması doğru bir işlem haline gelmemesinin yanı sıra yapmaları doğru olmayabilir. Alanında uzman teknik ustalardan yardım alınması en doğru hizmettir.

Ayrıca firmamız Seg Beyaz Eşya Servisi İzmir  hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilirsiniz.

Alsancak Beyaz Eşya Tamir Servisi İzmir Fiyatları/Ücretleri

Alsancak Beyaz Eşya Tamir Servisi İzmir Fiyatları/Ücretleri
Alsancak Beyaz Eşya Tamir Servisi İzmir Fiyatları/Ücretleri

Beyaz eşya servisimiz bütün marka ve cihaz fark etmeksizin arızaların bakımı ile hizmet vermekteyiz. Alsancak Beyaz Eşya Tamir Servisi İzmir tamirhanesi sizlere haftanın her günü ve her saati hizmet vermeye devam etmektedir.

2019 güncel beyaz eşya tamir fiyatları beyaz eşyanın arızasına göre ve markasına göre farklılık göstermektedir.

Fiyat farkı olarak içine parça değişimi de eklenebilirse söz konusu olursa fiyatta artış olabilir.

Tam olarak belirli bir fiyat verilmemektedir. Güncel fiyat olarak 444 28 46 telefon numarasını arayarak fiyat bilgisi alabilir, usta talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca firmamız Buca Beyaz Eşya Tamir Servisi İzmir hakkında da oldukça detaylı bir içerik yazısı bulunmaktadır tıklayarak okuyabilirsiniz.

Ankara’da  Beyaz Eşya Tamir Hizmeti Verdiğimiz Semtler; 

Akyurt, Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle , 100. Yıl
Abidinpaşa, Akdere, Aktepe, Aydınlıkevler, Ayrancı, Ayvalı, Bağlum, Bahçelievler, Balgat
Batıkent, Birlik Mahallesi, Kırkkonaklar, Cebeci, Cevizlidere, Çayyolu,  Demetevler,  Dikmen,  Emek,  Eryaman, Esat, Etlik, Gaziosmanpaşa, Güneşevler, Hasköy, Hüseyingazi, İncirli, Karapürçek, Kırkkonaklar
Natoyolu, Ostim, Öveçler, Sanatoryum, Sokullu, Tuzluçayır, Ufuktepe, Ümitköy, Yenimahalle

İzmirde  Beyaz Eşya Tamir Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Kombi Arızası radyatör petek yıkama için bizi Arayabileceğiniz ilçeler: Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Hatay, Altındağ, Alsancak, Asmaçatı, Bayraklı, Basmane, Balçova, Bornova, Bostanlı, Bozyaka, Buca, Çankaya, konak, Çiğli, Çamdibi, Eşrefpaşa, Evka 1, Evka 2, Evka 3, Ege Kent, İzmir, Gaziemir, Göztepe, Güzelyalı, Gültepe, Gümüşpala, Karataş, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, İşçievleri, Buca, İnciraltı, Konak, Narlıdere, Manavkuyu, Mavişehir, Mithatpaşa, Mimkent, Sarnıç, Osmangazi, Yeşilova, Yeşilyurt, Soğukkuyu, Şirinyer, Üçyol, İzmir tüm semtlerine haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz.

Bursa’da  Beyaz Eşya Tamir Hizmeti Verdiğimiz Semtler;

Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya, Bursa Çalı,  Sırameşeler,  Gülbahçe, Koğukçınar,  Alemdar,  İhsaniye,  nilüfer  Demirci, Altınşehir,  Görükle, Gümüştepe, Soğukkuyu, Hürriyet, Nilüferköy,  Bademli, Balat, Bağlarbaşı, Ataevler, Yüzüncü Yıl, Yenibağlar, Yeni Karaman, Karaman, Emek Hamitler, FSM, Esentepe, Fethiye, Cumhuriyet, Üçevler, Organize, Çamlıca, Nosab, Kükürtlü Konak, Beşevler

Antalyada  Beyaz Eşya Tamir Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Kepez, Muratpaşa, Alanya, Manavgat, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Lara, Kundu, Kepez, Muratpaşa, Hurma, Arapsuyu, Gürsu, Altınkum, Öğretmenevleri, Pınarbaşı, Toros, Uluç, Uncalı, Ahatlı, Dokuma, Meltem, Şarampol, Kızılarık, Varsak, Etiler, Doğu Garajı, Kızıltoprak, Meydan, Muratpaşa, Varlık, Kepez, Şirinyalı, Bahçelievler, Altındağ, Güvenlik, Güzeloba, Kızılsaray, Memurevleri, Güllük, Konuksever, Soğuksu, Dutlubahçe, Zeytinköy, Fener, Kırcami, Örnekköy, Güzeloba, Çağlayan, Barınaklar, Ermenek, Yeşilbahçe, Karşıyaka, Teomanpaşa, Döşemealtı

Kocaeli izmit  Beyaz Eşya Tamir Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, İzmit, Körfez, Gölcük, Kandıra, Karamürsel, Kartepe

Konyada  Beyaz Eşya Tamir  Hizmeti Verdiğimiz Semtler; Karatay, Meram, Selçuklu,

Eskişehir  Beyaz Eşya Tamir Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Odunpazarı, Tepebaşı

Adanada  Beyaz Eşya Tamir hizmeti Verdiğimiz Semtler; Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam

Mersinde Beyaz Eşya Tamir   Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Tarsus, Toroslar, Akdeniz, Yenişehir, Mezitli, Silifke

Aydın  Beyaz Eşya Tamir Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Aydın Kuşadası, Söke, Nazilli

Muğlada  Beyaz Eşya Tamir Hizmeti Verdiğimiz Semtler;Muğla Marmaris, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Bodrum,
Balıkesir Ayvalı, Bölgelerinde Beyaz Eşya ve Klima Kombi ve Televizyon Ustalarımız Vardır.

KOMBİ Tamiri Bakımı Montajı Fiyatları ve Servisi Hizmetinin yanında verdiğimiz bazı klima markaları; Panasonic, LG, Vaillant, Buderus, Midea, Bosch, Altus, Beko, York Alarko, Toshiba, Daikin, Mitsubishi, Demirdöküm, Vestel, Arçelik, Seg, İklimsa, Galanz, Hitachi, Cartel, Contek, Electric Blyss, General, Sunny Sanyo, Regal, Fujitsu, Sigma, Sharp, Profilo, Samsung

Garanti Süresi dolmuş tamiri bakımını yaptığımız KOMBİ markaları; Eca, Lambert, Opex, Beretta, Protherm, Altus, Beko, Arçelik, Auer, Alarko, Baxi, Fellini, Ariston, Ferroli, İmmergas, Viessmann, Vaillant, Bosch, Demirdöküm, Baymak, Buderus

Garanti Süresi Dolmuş her Marka Beyaz Eşya Servisi Tamiri Tamircisi konusunda hizmet verdiğimiz bazı kombi markaları; Frigidaire, Franke, Sharp, İndesit, Regal, Vestel, Samsung, LG, Ariston, Electrolux, AEG, Profilo, Siemens, Altus, Bosch, Beko, Arçelik, Ariston hotpoint

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir