2019 Kombi Bakım Fiyatları/Ücreti

Kombi Bakımı 2019 Fiyatları/Ücreti Bilgisi

444 2 846

Arayın hem detaylı kombi bakımı nasıl yapılır bilgisi hemde kombi bakımı ücreti hakkında açıklayıcı bilgi verelim

 

2019 Ankara Kombi Bakım Fiyatları/Ücreti

Kombi Bakım Ücreti deyince aklınızda çok yüksek fiyatlar oluşabilir. Ancak çok yüksek fiyatlarda yapılan kombi bakımları iyi olacak ya da çok düzgün olacak diye bir şey söz konusu değildir. Bazı kendini bilmez kişiler hem çok ücret alıp hem de çok kötü işçilikler sunmaktadır. Bu sebep ile doğru bir kombi bakımı nasıl yapılır, ilk önce bunun ile alakalı size bilgi verelim;

  • Öncelikle servis alacağınız firmanın  mutlaka yerini yurdunu biliyor olmanız gerekmektedir.
  • Teknik ekip geldiği zaman mutlaka servis fişi almanız gerekmektedir. Servis fişi aldığınızda, servis fişinin üzerinde teknik servisin açık adresi, telefon numarası ve vergi kimlik numarasının bulunması gerekmektedir
  • Servis aldığınız kişinin ustalık belgesinin olması gerekmektedir.
  • Servise gelen personelin sorduğunuz sorulara kesin ve net cevap vermesi gerekmektedir.
  • Bakım dışı bir arıza olup olmadığını mutlaka sorun.
  • Kombi bakımları genellikle 2 saat içinde tamamlanmaktadır. Bu süre 6-7 saati bulur ise ya da yarım saat içinde kombi bakımını bitirir ise doğru gitmeyen bir durum var demektir. Buna rağmen usta herhangi bir şey söylemiyor ise teknik servisi uyarmanız gerekmektedir.
  • Kombi bakımı ortalama tüm firmalarda üç yukarı beş aşağı aynı fiyatlardadır. Çok fahiş fiyat talep ediyor ise bunun ödemesini yapmayınız.
  • Kombi bakımı yaptırmadan önce farklı teknik servislerden kombi bakım ücretleri hakkında bilgi alınız.
  • Çevrenizde daha önceden kombi bakım servisi almış kişilerden aldığınız referansları mutlaka değerlendirin. Çünkü iyi bir referans almış firma işini önemsiyor müşteriye karşı doğru davranış gösteriyor demektir.

Bu hususlara dikkat ettiğiniz zaman, en azından yanlış bir müdahaleyi fark etmiş olacaksınız. Böyle bir durumda servis fişindeki numarayı arayarak durumu bildirebilirsiniz. Personelin de gerçekten o firmaya bağlı mı değil mi onu öğrenmiş olursunuz kombi bakım ve kombi tamiri ya da beyaz eşyaların tamiri ve bakımından anlamadığımız için aldatılmaya çok açık oluyoruz. Bu sebeple hizmet aldığınız firmadan memnun kaldıysanız mutlaka numarasını ve firma ismini bir yana not alınız. Biz firma olarak müşteri aramak yerine daha önce teknik servis verdiğimiz müşterilerimizin referansları ile yeni müşteriler kazanmaktayız. Bu sayede şu an çok geniş kitlelere hizmet vermekteyiz. Bu sebeple sizlere daha iyi hizmet verebilmek için, firmamız çalışanları gün geçtikçe artmaktadır. Geniş bir müşteri kitlemiz ve sizler için geniş bir teknik personelimiz bulunmaktadır.

Maalesef bir çok kombi kullanıcıları, kombi bakımını hiç önemsememektedir. Sokağa atılan gereksiz bir iş gibi görünmektedir. Bu çok yanlış bir algıdır. Kombi bakımı ne kadar önemli ise, petek temizleme, klima bakımı da aynı önemi taşımaktadır.Petek temizleme işlemi tamamen kombi ile doğru orantılıdır. Doğru yapılan petek temizleme işleminde kombinizin verimliliğini arttırırsınız. Aşağıdaki yazımızda petek temizleme ile alakalı size detaylı bilgi vereceğiz.

Petek Temizleme Ustası deyince akla ilk gelen firmalar arasında olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim en büyük reklamlarımız siz değerli müşterilerimizsiniz. Yıllardır hizmet vermekte olan firmamız, zamanla belli bir müşteri kitlesine ulaşmış bulunmaktadır. Ve hala da müşteri kitlemiz genişlemektedir. Ustalarımız bölgelere göre ayrıca hizmet vermektedir.

 

Ankarada Petek Temizleme Ücreti

Petek Temizleme Firmasını aradığınızda, petek temizleme işlemini hangi saat ve hangi günde istiyorsanız o güne randevu oluşturulmaktadır. Şehrin hangi semtinde ya da hangi ilçesinde olursanız olun, verdiğimiz saat ve tarihte dilediğiniz yere gelerek hizmet sunmaktayız. Firmamızdan almış olduğunuz hizmetten sonra çağrı merkezimiz sizi arayarak memnuniyet anketi yapmaktadır. Eğer memnun kalmadığınız bir durum söz konusu ise bunu dile getirebilirsiniz. Aynı şekilde memnun kalmanız durumunda da çağrı merkezimizle paylaşmanız bizim için çok önemlidir. Siz değerli müşterilerimizin görüşleri bizler için çok önemlidir.  Peteğin içindeki su zamanla kirlenmektedir. Kirlenen su zamanla çamurlaşmaktadır. Suyun çamurlaşması sonucunda borular içerisindeki temiz su her yana girememekte ve radyatör ısınması yapılamamaktadır. Durum böyle olunca kombiniz ne kadar yüksek sıcaklıkta da yansa petekler tıkalı olduğu için yeterli ısı yayamayacaktır. Yakmış olduğunuz doğalgaz da boşuna gidecektir. Bu sebeple Radyatör Temizleme çok önemli olup, hem cebinizi hem de sağlınızı düşünmektedir.  Petekleri Kendim Nasıl Temizlerim sorusuna gelince, evde kendi temizlediğiniz petek radyatör temizleme işlemi çok yeteli olmayarak olup,  yanlış müdahaleler sonucunda çok daha mali yükümlülükler getirebilmektedir. Bu sebeple bilmediğiniz bir işlem yapıp yanlış hareketler ortaya çıkabilmektedir.

 

Petek temizlemenin yanı sıra Kombi Temizleme, Kombi Bakımı, Kombi Tesisatı Temizleme gibi işlemlerimiz de bulunmaktadır. Kombi Petek Temizleme Fiyatları hakkında bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. 444 28 46 nolu numaradan bizleri arayarak kombi bakımı nasıl yapılır, detayları nedir öğrenebilirsiniz. Ayrıca kombide herhangi bir arıza oluşması durumunda da servis talebinde bulunabilirsiniz. Petek temizleme işlemi sırasında, kombi kapalı olmalıdır, su vanası kapalı olmalıdır. Petek Temizleme işlemi yılda 1 kez yapılmalı, her yıl yaptıramıyorsanız iki yılda bir muhakkak yaptırmanız gerekmektedir. Düzenli petek temizleme işlemi, düzenli olarak kombi bakım işlemi ve düzenli olarak kombi tesisatı temizleme işlemi yaptırmadığınız takdirde çok yüksek doğalgaz faturaları ödemeyi kabul etmiş olursunuz. Hem de eviniz ya da iş yeriniz yeterli ısınmayacak olup, sağlık sorunları yaşamanız muhtemeldir.

 

Ankarada Kombi Bakım Fiyatları

Düzenli kombi bakımı yapılmaması durumunda kombinizin ömrü kısalmaktadır. Düzenli kombi bakımı yapılmaması durumunda kombiniz arıza çıkarmaya meyilli olup can ve mal kaybı oluşturacak büyük arızalar ve hatta patlamalara yol açabilmektedir. Bazen bizlerin önemsemediği durumlar ileride çok büyük zararlar verecek ihmalkârlıklar oluşturmaktadır. O sebeple kombi gibi evinizde birçok işe yarayan cihazınızın bakımını ve temizliğini kesinlikle ihmal etmemeniz gerekmektedir. Kombi bakımının yanı sıra Klima bakımı da yapmaktayız. Cihazlarınızın düşük enerji ile yüksek verimlilik sağlamasını istiyorsanız bakımlarını kesinlikle ihmal etmemeniz gerekmektedir. Petek Temizleme Firması olarak, ekibimiz deneyimli ve eğitimli kişilerden oluşmakta olup, size ve cihazlarınıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadırlar. Günün istediğiniz herhangi bir saati ya da haftanın istediği günü bizi arayarak ekip çağırabilirsiniz. Sizin uygun olduğunuz vakitte hizmet vermekteyiz.  Petek temizleme işleminde son teknolojik petek temizleme cihazları kullanmaktayız. Verdiğimiz hizmetten memnun kalacağınız gibi yakın çevrenize de önereceğinizden eminiz. Ustalarımız işlerine verdikleri önem sayesinde bugünlere gelmeyi hak ettik. Petekleri Sökmeden Temizleme İşlemi Nasıl Yapılır gibi aklınızda bir soru olabilir; bunun için ister telefon ile bilgi alabilir ister ustalarımız geldiği zaman uygulamalı olarak görebilirsiniz. Piyasada işinizi kötü şekilde uygulayan kişiler olduğu için siz değerli müşterilerimiz de ‘Yalansız Gerçek Petek Temizleme İşlemi Nasıl Olmaktadır’ sorusunun cevabını merak etmektesiniz. Bunun için doğru adreste olduğunuzdan kuşkunuz olmasın.

Peteklerin düzenli temizlenmesi durumunda;

  • Doğalgaz kullanımda %35e varan tasarruf sağlanmaktadır.
  • En düşük enerji ile en yüksek verim alınır.
  • Kombinizin ömrü uzar.
  • Doğalgaz tesisatınız temiz kalarak, doğalgaz borularınız daha uzun ömürlü olur.
  • Uzun süre klor ve kirece maruz kalan petek tesisatı, zamanla çamur kıvamı almaktadır. Düzenli petek temizlenmesi ile petek tesisatını çamurlaşmadan korur.
  • Olacak ve oluşacak arızalardan sizi önleyecektir.
  • Doğalgaz faturalarında düşüş sağlamaktadır.
  • Sık sık arıza durumlarına ayırdığınız vakti, sevdikleriniz ile birlikte geçirerek değerlendirirsiniz.
  • Yüksek bakım ve yüksek arıza ücretleri ödemekten kurtulursunuz.
  • Kendinizi güvende hissedersiniz.

 

Düzenli petek temizlemenin faydalarını daha sayamayacağımız birçok özelliği bulunmaktadır. Size ilk anda anlamsız gelen bu petek temizleme ücretleri ileri vadede çok büyük kara geçirdiği kaçınılmaz bir gerçektir. Çevrenizde bulunan yakınlarınıza da petek temizleme işleminin önemini anlatın. Çünkü bazı kimseler petek temizleme işleminin ne kadar önemli olduğunu bilmemektedir. On yıllarca peteklerini temizlettirmeyen kişiler ileride oluşacak arızalar hakkında da bilgi sahibi değildirler.

Evinizdeki petek sayısına göre Petek Temizleme Fiyatı değişmektedir.  Bizi fiyat bilgisi için aradığınız zaman temizlik yaptıracağınız petek sayısını belirtmeniz gerekmektedir. İster Ev Petek Temizleme, ister İşyeri Petek Temizleme işlemi olsun, her türlü petek temizleme işlemi sunmaktayız. Radyatörleriniz çeşidi ne olursa olsun, ister Panel Radyatör Temizliği, ister Havlupan Petek Temizliği, İsterseniz de Yerden Isıtmalı Petek Temizliği olsun, her türlü petek temizleme işlemini sunmaktayız. Kalorifer Peteğinin eski veya yeni olması da fark etmez. Eski Kalorifer Petek Temizliği ve Yeni Kalorifer Petek Temizliği için hizmetimiz bulunmaktadır.

Kalorifer Peteği Havası Nasıl Alınır?

Petek havasını almak istiyor ve halledemiyorsanız  bizden destek alabilirsiniz. Bizleri her zaman arayabilir ve servis için randevu  alabilirsiniz.444 28 46 nolu numaradan bizleri arayarak kombi bakımı nasıl yapılır, detayları nedir öğrenebilirsiniz. Ayrıca kombide herhangi bir arıza oluşması durumunda da servis talebinde bulunabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir